От вчера се подават сигнали за вразумяване на политиците и

...
От вчера се подават сигнали за вразумяване на политиците и
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Има сигнали за вразумяване на политиците

От през вчерашния ден се подават сигнали за вразумяване на политиците и виждам, че към този момент водачите на първата и втората политическа обединения в Народното събрание имат предпочитание да се срещнат, нека да създадат всичко допустимо да се направи това държавно управление, което е належащо да изкара България от тези рецесии.

Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай.

" Не е времето да споделяме кой и по какъв метод ни вкара в тези рецесии, тъй като тематиката ще бъде доста дълга. Още през цялото време беше подходено доста погрешно посредством основаване на контактни групи, на клакьори, които да седнат да водят диалози, вместо огромните политици. Защото огромната политика е здравият разсъдък. А здравият разсъдък, когато е прикован към каузи, това към този момент е ръководството на една страна ", съобщи Рамадан Аталай - народен представител от Движение за права и свободи.

По думите му, в случай че имаме огромни политици би трябвало те да се включат в огромната политика и да бъдат по този начин рационални да създадат всичко допустимо да имаме държавно управление. Когато бяхме на изборите всички ни изпратиха в Народното събрание с ясна цел и концепция, за какво няма огромна разлика в стратегиите на политическите обединения, добави Рамадан Аталай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР