От вчера на сайта на WINBET започва слот-турнир с игрите

...
От вчера на сайта на WINBET започва слот-турнир с игрите
Коментари Харесай

Слот-турнир с игрита на AMUSNET започва на сайта на WINBET

От през вчерашния ден на уеб страницата на WINBET стартира слот-турнир с игрите на Amusnet Interactive. Общият награден фонд на шампионата е 100 000 лева и в него са включени всички игри на производителя, показани на напълно актуализирания и още по-бърз и по-удобен уебсайт .
На разположение на клиентите на уеб страницата на WINBET са над 180 онлайн казино игри на (доскоро известни като EGT Interactive), които с изключение на опция за продобиване на премиите в шампионата, дават още и късмет за продобиване на джакпотите от системите Egypt Quest и Jackpot Cards.
Турнирът ще продължи до 17 юли като всеки ден в този интервал, клиентите на уеб страницата, които изберат да се забавляват с игрите на Amusnet, ще могат да печелят точки, годни както за разпределението на дневните награди, по този начин и за наградите за спечелилите в генералното класиране в шампионата. За всеки 20 лева в сложени
залози със лични средства, всеки участник ще печели по 1 точка.
Наградите ще включват както парични награди, по този начин и кеш
бонус за залози и безвъзмездни завъртания за постоянно известната слот-игра Burning Hot. Ежедневните парични награди могат да доближат 2000 лева, а спечелилият в генералното класиране ще завоюва премия от 5000 лева
Наградите на отличените участници в шампионата ще бъдат добавени към игралния баланс на играчите до 24 часа след приключването на промоцията, като при положение на тъждество в точките, всички клиенти с идентичен брой точки ще си разделят общата наградна стойност за съответните позиции в класирането.
Пълните правила на шампионата с игрите на Amusnet са оповестени на .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР