От вчера медиите на Апенините се питат безспир къде е

...
От вчера медиите на Апенините се питат безспир къде е
Коментари Харесай

Италианец спечели 77 млн. евро, но 2 месеца въобще не ги потърси

От през вчерашния ден медиите на Апенините се питат безкрай къде е държал съвсем два месеца фиша си италианецът, който на предишния 2 август завоюва джакпота от 77 млн. евро на играта „ Супереналото “.

Според едни късметлията бил крил отрязъка - разписка в кутия за спагети, за други – зад огледалото на банята, а за трети – в джоба на най-стария си костюм в дрешника. Накрая обаче го извадил и се показал в дирекцията на тотализатора в Милано броени дни преди избрания финален период, след който яката облага би трябвало да потегли за държавната хазна. На ошашавените чиновници индивидът обяснил, че напълно не му било до пътешестване до Милано и губене на време с фиша, защото първо имал доста работа, а второ – август месец бил за фамилията и той не можел да се отдели от него.

На въпрос какво ще прави с многото пари, когато на 31 октомври те бъдат преведени по сметката му, късметлията дал отговор: „ Ами ще се разходя за уикенда до някой огромен град! “ Удоволствие, което не би трябвало да коства повече от няколкостотин евро. Зевезеци обаче незабавно пресметнаха, че с немъчените евро щастливецът може да се купи 388 „ Ферари Портофино “ – последния модел на фамозната фабрика за шикозни коли. А Ктюша Матеуци - съдържателката на тотопункта в сателитното на Венеция градче Каорле, кдето щастливецът пуснал фиша си против 4,50 евро, продължава да чака някакъв подарък, та бил той и голям букет цветя.

Източник: " Монитор "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР