"От вчера депутатите са с по-високи заплати. И това не

...
"От вчера депутатите са с по-високи заплати. И това не
Коментари Харесай

Трифонов: Освен алчни и самозабравили се, депутатите се мислят за над правилата


"От през вчерашния ден депутатите са с по-високи заплати. И това не е първоаприлска смешка. Това е самата истина. В тази изключителна обстановка, в тази сложна за всички българи обстановка, в която доста хора губят работата си, парите си, а някои и живота си, българските депутати към този момент взимат повече пари. И от кое място ги взимат? От нас, бе, уважаеми българи. От нас ги взимат. Ние не желаеме да им ги даваме, само че те си ги взимат. Преди няколко дни попитах прочувствено депутатите - “Какви хора сте вие, бе?” И през днешния ден считам, че те ни дадоха отговор повече от ясно. Алчни хора сте вие – депутатите ", съобщи във Фейсбук шоуменът Слави Трифонов.

"Днес видях и една фотография по какъв начин депутатите са се наредили, по-точно, струпали, забележете, пред частна клиника, а не пред държавна болница, с цел да им се създадат проби. Значи естествените хора се редят на опашка с два метра разстояние един от различен, а българските депутати се струпват като стадо, без да съблюдават каквито и да било правила и закони, които самите те са измислили. Значи, с изключение на алчни и самозабравили се, българските депутати се мислят за над разпоредбите.

Така че, уважаеми българи, ето ви облика на българския народен представител. Ние сме ги избирали. Така че идващия път би трябвало доста, но доста да внимаваме ", уточни още Трифонов.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР