От вчера Дани Каназирева е областен управител на Пловдив. В

...
От вчера Дани Каназирева е областен управител на Пловдив. В
Коментари Харесай

Дани Каназирева: Ще подкрепим всяко едно добро решение на кмета на Пловдив

От през вчерашния ден Дани Каназирева е регионален шеф на Пловдив. В директно включване за " Сутрешния блок " на Българска национална телевизия тя обясни какви ще бъдат взаимоотношенията ѝ с общинските управляващи в града.

Тя сподели, че новоизбраният кмет на Пловдив Здравко Димитров е дал добра поръчка на първата си конференция, като е сложил решаването на проблемите с трафика и данъчната политика като предпочитани за града.
Дани Каназирева, регионален шеф на Пловдив: Категорично Здравко Димитров даде поръчки за различен модел ръководство в Пловдив - в разговор и почитание освен с политически показаните групи, само че и с жителите на Пловдив. Така че ще има поддръжката за всяко едно положително решение в Пловдив. Предстои нашата среща с него.
Каназирева добави, че в града има чувство за смяна и разяснява решението си да одобри поста на регионален шеф.
Дани Каназирева: Имах напълно малко време за размисъл. Категорично пред нас имаше две благоприятни условия - от една страна да стоим и да подлагаме на критика и да внасяме оферти, които не е ясно дали ще бъдат признати, или не. И другото нещо е да поемеш отговорност - пред града си, пред пловдивчани. И действително да покажеш с дейностите си и с работата си това, което си приказвал.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР