От вчера – 1 февруари, влязоха в сила безплатните абонаментни

...
От вчера – 1 февруари, влязоха в сила безплатните абонаментни
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 2 февруари

От през вчерашния ден – 1 февруари, влязоха в действие безплатните абонаментни карти за пътешестване в градския превоз във Варна на деца до 14 години, напомнят от общинското дружество ТАСРУД. Във връзка с настъпилите нормативни промени, издаването и презареждането на транспортните документи става при нови условия.

Реакция от МОН също няма макар многочислените писма на школото от 2016 насам за помощ и обезпечаване на средства за ремонт.

Тази неделя, 4 февруари, ще се организира второто гратис куклено зрелище в един от варненските филиали на Kaufland в кв. “Трошево “. Събитието е предопределено за деца над 3 год. и се провежда от най-голямата комерсиална верига в България взаимно с Държавен куклен спектакъл – Варна.

През 2024 година пространствата ще бъдат проектирани, а занапред по-късно ще се построяват.

Във връзка с ремонтни действия, осъществявани от ВиК – Варна от 07:00 часа на 3 февруари, събота, до към 17:00 часа на 4 февруари, неделя, ще бъде затруднено придвижването на коли на кръстовището на ул. „ Прилеп “ с ул. „ ЖК Левски “ /по пътя за село Каменар до бензиностанцията/.

Част от положения преди месеци асфалт върху тротоарите край ул. „ Подвис “ е отстранена. Нарушаването на целостта на мазилката провокира същинско неодобрение у варненци, които демонстрираха голямо самообладание, до момента в който се работеше по обекта и периодите за довеждане докрай не бяха спазени.

Пародийният моноспектакъл " Секс, неистини и интернет " се завръща пред варненска аудитория, а датата не е подбрана инцидентно - 14 февруари. Готови ли сте за едно необикновено странствуване към мрачно-комичната страна на виртуалната действителност? Неповторимият Косьо Лингорски ще ви забърка в „ Секс, неистини и интернет “
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР