От Възраждане вече неколкократно заявиха, че няма да помогнат с

...
От Възраждане вече неколкократно заявиха, че няма да помогнат с
Коментари Харесай

Бойко Борисов с първи думи: Виждате каква омраза има! Ако ПП-ДБ направят това, отиваме на избори

От „ Възраждане ” към този момент неколкократно обявиха, че няма да оказват помощ с гласовете си на друга партия да сформира кабинет, без значение коя е. Това съобщи Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.
Днес беше значимо да изберем ръководител на Народното събрание.
Ако обединението ПП-ДБ не престават да отхвърлят държавно управление на ГЕРБ, най-после отново ще сме на избори. Няма да сме на избори, в случай че те поддържат нас от първия мандат, съобщи още водачът на ГЕРБ.
Днес в 13 часа се събират групи по финанси и стопанска система, сподели още той.
Виждате каква още ненавист има сред другите партии. ПП-ДБ видях, че могат да си приказват единствено с нас. Имаме да приказваме по правораздаване, стопанска система, финанси, добави той.
С „ Възраждане “ до момента говорихме за земеделието. При едно такова огромно болшинство имаме дни наред да продължим да работим по правосъдна промяна, правораздаване, финанси, по това, което Нинова е внесла като законопроект, разкри още Борисов.
Президентът Радев е президент на България. Той би трябвало да има интерес да има постоянно държавно управление. Затова чакам да се отнесе добросъвестно към този въпрос, съобщи още Борисов.
„ С всеки минал ден и те и ние. Разбираме, че в случай че намерим решение. Това ще е най-стабилното за България. Ако им гледахте физиономиите през днешния ден, те това излъчваха. Сега сме след избори. Всяка партия е спечелила. Поела е ангажимент към гласоподавателите, само че постоянно е приключила, че ще работи за държавно управление “, акцентира той.
Механизъм за надзор и следствие на основния прокурор би трябвало да има, каквото и да е неговото име, бе безапелационен водачът на ГЕРБ.
„ Знам на какво мога да разгадавам на „ Възраждане “, на ППДБ, на Движение за права и свободи, на Нинова. Трябва да се изчерпат вариантите сред първите две партии “, сподели Борисов
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР