От Valve официално представиха Counter-Strike 2! Играта ще излезе под

...
От Valve официално представиха Counter-Strike 2! Играта ще излезе под
Коментари Харесай

Valve официално представи Counter-Strike 2! Играта излиза през лятото

От Valve публично показаха Counter-Strike 2! Играта ще излезе под формата на безвъзмезден ъпгрейд на Counter-Strike: Global Offensive през лятото.

 „ Counter-Strike 2 е най-значимият механически прогрес в историята на заглавието, който подсигурява създаването и прибавянето на нови функционалности и актуализации за години напред. Всичко ново в играта ще бъде разкрито щом бъде пусната това лято. “, споделят от Valve.

Тестовият интервал на Counter-Strike 2 стартира от през днешния ден, като в процеса ще се включат единствено определени CS:GO играчи. Целта е да се оценят новите функционалности и графика и да се отстранят и последните вероятни проблеми, преди играта да бъде пусната публично. Първите филмови откъси също бяха оповестени през днешния ден.

От Valve декларират, че играта ще бъде „ по-изчистена, по-ярка и по-добре изглеждаща “, а картите в Counter-Strike 2 ще получат нов образ, с помощта на личния енджин на компанията Source 2.

Сървърите също са претърпели забележителен ъпдейт, като от Valve настояват, че тикрейтът към този момент няма да е фактор във връзка с придвижването, стрелбата и хвърлянето на гранати. От компанията споделят, че това се дължи на новата архитектура на Counter-Strike 2, която подсигурява, че „ сървърите постоянно ще знаят точния миг на започване на действието “.

Що се отнася до димните гранати, от Valve декларират, че те са трансформирани в „ динамични обемни обекти, които ще взаимодействат с околната среда и ще реагират на светлината, стрелбата и детонациите “.

В уеб страницата на Steam можете да получите повече информация за нововъведенията в играта, както и да разберете какво е нужно, с цел да се включите в тестовия интервал.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР