От утре зам.-земеделския министър Иван Христанов ще бъде с охрана

...
От утре зам.-земеделския министър Иван Христанов ще бъде с охрана
Коментари Харесай

Заплашеният зам.-министър: Бях предупреден, че се занимавам с най-големите босове на БАБХ


От на следващия ден зам.-земеделския министър Иван Христанов ще бъде с защита поради опасност за живота му. Новината разгласи министър председателят Кирил Петков и обвърза проблема с фитосанитарния надзор на " Капитан Андреево ", който страната си върна след следствие.

Разследване показа, че контролът по храните там от години се прави от частна компания, която прибира главните такси.

Иван Христанов удостовери пред БТВ, че от на следващия ден ще го пази НСО. Той изясни, че опасността пристигнала по телефона през януари.

" Беше отправено предизвестие, че се наемам с развой, с война, с лица, които се разпознават като най-големите босове на БАБХ. Очевидно това не са шефовете. Не са публични лица ", съобщи той.

Подобни закани са отправени и към народен представител и представител на изпълнителната власт.

" За пръв път българското държавно управление имаше храброст да застане против една мафиотска група, която беше окупирала границата. Като си приказваме за незаконен импорт на аграрни продукции, като си приказваме за странни проби за лаборатория, аз персонално отидох първоначално и не можах да допускам. В тази лаборатория някои от местата не беше стъпвал човек, лаборатория за животни, нямаше една сламка на пода, с други думи бяха едни фиктивни лаборатории “, съобщи министър председателят Кирил Петков.

Като на ниска цена пиар ход дефинира шефът на компания „ Евролаб “ Васил Димитров изявлението на министър-председателя. Според него " Петков приказва неистини. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР