От утре влизането в сградите на Народното събрание ще става

...
От утре влизането в сградите на Народното събрание ще става
Коментари Харесай

От утре в сградите на Народното събрание ще се влиза със зелен сертификат

От на следващия ден влизането в постройките на Народното събрание ще става единствено посредством зелен документ, уверение за антитела или негативен тест.

Депутатите и техните сътрудници сами ще си заплащат бързите антигенни проби. Тестването на чиновниците на парламентарните комисии и администрацията на Народното събрание, както и на представителите на медиите, ще се поемат от бюджета на Народното събрание.

Решението бе взето дефинитивно на 7 януари след към пет часа диспути, гласувайки със 153 гласа " за ", без " срещу " и с 4-ма " въздържали се ". Решението в пленарната зала беше подкрепено от " Продължаваме промяната ", ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и " Демократична България ". " ИТН " и " Възраждане " не участваха в гласуването.

Достъп до постройките ще имат всички със приключен курс на имунизация, преболедували с документ за това или с уверение за антитела. Останалите би трябвало да показват негативен PCR тест изработен до 72 часа или бърз антигенен тест - до 48 часа преди влизане.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР