От утре в Гърция се излиза само с маска. Въвежда

...
От утре в Гърция се излиза само с маска. Въвежда
Коментари Харесай

И в Гърция маските стават задължителни навън

От на следващия ден в Гърция се излиза единствено с маска. Въвежда се вечерен час. Няма да се затварят магазини и заведения, само че в дейните на ковид региони са с понижено работно време. Полицейски екипи наблюдават за съблюдаване на ограниченията, съобщи БНР.
Задължително носене на защитни маски на закрито и намерено в цялата страна, вкарва гръцкото държавно управление от на следващия ден заран. В общо 19 области на Гърция се вкарва възбрана за придвижване на жителите от 12 и 30 през нощта до 5 сутринта. Сред засегнатите региони са Атина, Солун и Серес.
 Гърция постанова вечерен час в огромна част от страната Гърция постанова вечерен час в огромна част от страната
Гръцкият министър председател Кириакос Мицотакис разгласи нови ограничения, ориентирани към въздържане на рекордния скок в инфекциите с ковид, оповестяват гр...
В питейни заведения и заведения за хранене, които наложително затварят в среднощ, е допустимо клиентите да са до 50% от потенциала на заведението и при строго съблюдаване на отдалеченост.
Днес министър председателят Мицотакис анулира наредбата за затваряне на заведения и магазини даже за. Търговските обекти ще работят при прецизно съблюдаване на санитарните ограничения.
Засега единствено областите Козани и Касторя са в условия на карантина.
В рисковите региони е неразрешено да се събират повече от 9 души, предлага се да не се посещават и родственици.
 Спор за морската граница сред Албания и Гърция влиза в Хага Спор за морската граница сред Албания и Гърция влиза в Хага
Албанският министър председател Еди Рама съобщи на конференция през днешния ден с гръцкия външен министър Никос Дендиас, че въпросът за морската граница межд...
Държавните и частни компании минават към работа отдалечено, където е допустимо.
Полицията ще следи за съблюдаване на ограниченията, като на нарушителите ще се постановат високи санкции, предизвести министърът по отбрана на жителите Хрисохоидис.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР