От утре стартира разследване на два мача в българския футболен

...
От утре стартира разследване на два мача в българския футболен
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Прокуратурата погва Царско село и Локо Сф

От на следващия ден започва следствие на два мача в българския футболен хайлайф, научи Lupa.bg. Ще бъдат разпитвани основните настоящи лица на дуела Царско село - Локомотив Сф (1:1), както и на още един подозрителен мач, този сред Пирин Благоевград и Ботев Враца, приключил 3:5.

Прокуратурата се е самосезирала за абсурда, който се разигра през вчерашния ден на стадиона на Околовръстното, когато притежателят на Царско село - Стойне Манолов, нахлу на терена в края на мача и стартира кавга със своя футболист - Юсуфа Яфа. Тъмнокожият футболист искаше да извърши дузпата, която беше отсъдена за домакините в добавеното време, само че реализатор трябваше да бъде капитанът Мартин Кавдански. Нервите на Манолов не устояха и той слезе от трибуните, с цел да постави ред.

В първите секунди на добавеното време Железов свири трета дузпа за Царско село. С осъществяването ѝ се зае Юсуфа Яфа, който изрично отхвърляше да даде топката на различен състезател на " царете ". Капитанът на отбора Мартин Кавдански извънредно доста се ядоса на дейностите на Яфа, а по-късно притежателят на клуба Стойне Манолов нахлу на терена, с цел да накара Яфа да се откаже от осъществяването, като даже му удари пестник. В последна сметка Мартин Кавдански би дузпата, само че неговият удар бе спрян от вратаря на железничарите Дамян Дамянов.

Преди това, в 44-ата минута Царско село отново получи 11-метров углавен удар, откакто Селсо Рапосо фаулира Лукас Мартинс в наказателното поле. Венцислав Христов обаче също не съумя против Дамян Дамянов.

Другият дуел, който ще бъде разследван, е сред Пирин и Ботев Враца, игран в Благоевград. Двата отбора си вкараха общо 8 гола, а врачани завоюваха с 5:3, което им обезпечи бараж за оставане в елита против Етър. Резултатът е подозрителен за спецченгетата, които ще нищят за какво се е стигнало до него.

До вчерашното посещение в Благоевград Ботев имаше маркирани едвам 25 гола в 31 срещи, а на стадион " Христо Ботев " наниза пет във вратата на орлетата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР