От утре ще влезе в сила заповед на министъра на

...
От утре ще влезе в сила заповед на министъра на
Коментари Харесай

Маски на открито - не през цялото време, Борисов разпореди да бъде разписано кога ще са задължителни

От на следващия ден ще влезе в действие заповед на министъра на опазването на здравето за наложително носене на. „ Настоявам в нея да бъде разказан всеки един подробност! Точно и ясно би трябвало да се изясни на хората, че когато човек върви самичък по улицата, кара колелото, разхожда се в парка или е на открити места, където няма скупчване, не е належащо да носи маска. Ако желае – може да го стори, само че по негово предпочитание “, безапелационен бе министър председателят Борисов. Той разпореди на здравния министър Костадин Ангелов доста тъкмо в заповедта да се опише по кое време би трябвало да се носи маска навън. Това съобщи министър-председателят по време на съвещанието на държавното управление.

„ Болниците са претрупани сега, пациентите с COVID-19 са от ден на ден, заразява се медицински личен състав. Трябва да мислим и за лекарите, които са на първа линия “, посочи министър-председателят Борисов. Той добави, че доста страни в Европа вкараха наложителни маски, в действие са изключителни положения, затворени са учебни заведения, заведения за хранене, обекти. „ Ние желаеме въз основата на убеждението и със прецизен надзор да запазим живота на медицинския личен състав, на всички чиновници на първа линия в борбата с COVID-19 и на всички български жители “, уточни министър председателят Борисов.

Затова през днешния ден държавното управление обезпечи доставките на лекарствения артикул, с които се обезпечава лекуването на пациентите с COVID-19 до края на март 2021 г .
„ Обществата по света са разграничени и процентът на тези, които не имат вяра, че има COVID-19, се усилва. В същото време броят на инфектираните върви нагоре в цяла Европа, по тази причина без значение, че са в отбрана на здравето на хората, всички ограничения биват подлагани на подозрение “, сподели още министър председателят.
Цялата обстановка можете да видите в идващото видео от съвещанието на Министерския съвет, оповестено във.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР