От утре пускаме допълнително 7 метровлака в по-натоварените часове сутрин

...
От утре пускаме допълнително 7 метровлака в по-натоварените часове сутрин
Коментари Харесай

Фандъкова: От утре пускаме допълнително 7 метровлака в по-натоварените часове

От на следващия ден пускаме в допълнение 7 метровлака в по-натоварените часове заран и вечер. Така осигуряваме шпации на придвижване от 4,5 минути вместо на 6 минути. Това написа във "Фейсбук " кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска.

В края на предходната седмица регистрирахме 7 пъти понижение на пасажерите в метрото.

Целта на измененията в разписанията, които вършим, е да осигурим придвижване на градския превоз и по едно и също време с това да не позволяваме скупчване на повече хора в по-натоварените часове.

По мое разпореждане продължава непрекъснато наблюдаване на пасажерите по всички линии на градския превоз и при потребност променяме графиците на работа.



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2179  " Галъп ": Като цяло българите одобряват и поддържат изключителното състояние  Мангъров: Трябва да създадем сериологично проучване на популацията поради COVID-19 Мангъров: Трябва да създадем сериологично проучване на популацията поради COVID-19  Белгия регистрира нови 34 смъртни случая, епидемията доближи 4269 души Белгия регистрира нови 34 смъртни случая, епидемията доближи 4269 души
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР