От утре поетапно ще започне подаването на топлинна енергия към

...
От утре поетапно ще започне подаването на топлинна енергия към
Коментари Харесай

Топлофикация София започва поетапно пускане на отоплението

От на следващия ден поетапно ще стартира подаването на топлинна сила към клиентите на Топлофикация София, като първо ще бъдат топлозахранени учебни заведения и детски градини , а по-късно и административните и жилищни здания, оповестиха от сдружението.

Преди стартирането на отоплението в техните здания е значимо да приключат всички поправки по вътрешните съоръжения и да ги запълнят, в случай че са източени. Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които вътрешната отоплителна апаратура не е запълнена.

От сдружението припомнят да отворят на оптималната степен вентилите на радиаторите си , с цел да не се постанова в допълнение обезвъздушаване на отоплителните тела. Важно е също клиентите да ревизират екраните на електронните уреди за дялово систематизиране, инсталирани върху радиаторите и в случай че открият неправда да се свържат със своя топлинен счетоводител.

Максималното ограничение на достъпа до абонатната станция в постройката ще попречва възможни операции и обири на топлинна сила. Това ще подсигурява качественото и надеждно топлоснабдяване на всички парцели и правилното отчитане на употребяваната топлинна сила.

Допълнителна информация по отношение на началото на отоплителния сезон клиентите могат да получат на телефон: 0700 11 111 , както и на цифровите осведомителни канали на сдружението.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР