От утре на всички гранични пунктове в страната ще се

...
От утре на всички гранични пунктове в страната ще се
Коментари Харесай

От утре на всички ГКПП ще предупреждават водачите с неплатени глоби

От на следващия ден на всички гранични пунктове в страната ще се предизвестяват водачите, които имат неплатени санкции.

Това съобщи в Шумен министър председателят Николай Денков, който бе в града за среща с кмета на общината Христо Христов.

Според министър-председателя тази мярка не нарушава правата на жителите:

" Единственото условие, което е сложено, е да се осведомят съответните водачи, пътуващи, че имат санкции и би трябвало да ги платят. Причината да се премине към тази акция - знаете, че огромна част от санкциите в никакъв случай не се събират и това не е задоволително. Но няма условие да се заплащат. Сега водачите, част от тях са доста съзнателни и  споделят: " Аз желая незабавно да си платя ". И оттова има едно закъснение. И по тази причина говорихме с сътрудниците през почивните дни да не се употребява тази опция, тъй че да не се получават огромни натрупвания ", разяснява Николай Денков.

Така от понеделник на всички гранични пунктове ще се осведомят водачите, които имат неплатени санкции.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg