От утре моловете в страната отварят след 2 месеца принудително

...
От утре моловете в страната отварят след 2 месеца принудително
Коментари Харесай

Мухъл трови белите дробове в моловете от утре (СНИМКИ)

От на следващия ден моловете в страната отварят след 2 месеца наложително залостване поради епидемията от COVID-19. Оказва се обаче, че там се крие освен заплахата от вируса, само че и от вдишването на щедро количество плесени, което може да е пагубно за белите дробове. Редакцията на Lupa.bg ви демонстрира фрагменти от магазин за кожени произведения в Малайзия, който е бил запечатан 2 месеца и е бил отворен за клиенти на 11 май.

Всички достоверни кожени облекла, обувки и аксесоари в него са потънали в плесен, който може да се почисти от самите движимости, само че непосредствено се „ изстрелва “ във въздуха. И въпреки климатиците да са неразрешени в комерсиалните магазини у нас, плесените могат да полепнат по въздуховодите и шахтите и да продължат да се развиват там, което съставлява голяма заплаха и за личния състав, и за клиентите.

Родни магазинери също предизвестиха за риска, а в обществените мрежи към този момент има апели моловете да не се посещават най-малко в идващите няколко месеца, до момента в който въздухът там не се пречисти изцяло.

„ Не посещавайте търговски центрове в продължение на месеци, даже откакто бъде отблокирано визитата им. Времето тъкмо в този момент, към този момент е горещо и влажно, а това благоприятства още повече, многото гъбички да процъфтяват. Пиша Ви това, като човек, който с изключение на, че търгува с кожена мебел, само че е и търкал доста мухал от такава “, твърди пловдивчанин, осведомен с рисковете.

ЛУПА
Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР