От утре двата нови модела на HONOR – HONOR 20

...
От утре двата нови модела на HONOR – HONOR 20
Коментари Харесай

Освежи лятото с новите смартфони на HONOR, налични от утре в магазините на VIVACOM

От на следващия ден двата нови модела на HONOR – HONOR 20 lite и HONOR 8S, ще са налични в комерсиалната мрежа и в онлайн магазина на VIVACOM. Традиционно за марката, устройствата съчетават отлични софтуерни характерности с неповторим дизайн.

HONOR 20 lite е с 6.21 “ екран с капковиден ноч със съответствие на екрана 19.5:9. Високата му скорост се подсигурява от 12-нанометровия чипсет на Huawei и процесора Kirin 710, а операционната система Android 9.0+EMUI 9.0 дава експедитивност, сигурност и съгласуваност.

Моделът разполага с тройна задна камера – 24 МР главен датчик, 8 MP ултра широкоъгълен датчик и 2 MP дълбочинен датчик за известния боке резултат. А за феновете на селфита, HONOR 20 lite предлага 32 МР предна камера от ново потомство с усъвършенствана сензитивност и изкуствен интелект (AI), както и опция за различаване на подиуми в 22 категории и над 500 разнообразни сюжета. Нощният режим пък е усъвършенстван с технология срещу вибриране.

Смартфонът поддържа и услугата 4G Voice, осигуряваща по-добро качество на диалозите през 4G мрежата на телекома.


HONOR 20 lite ще се предлага в наследник и черен цвят, на цена от 17.98 лева на месец в композиция с тарифен проект Smart L+.

Другият нов смарт телефон на марката HONOR 8S има 5.71 “ Full HD екран със съответствие на екрана от 19:9, а усъвършенстваният капковиден дизайн на ноча обезпечава на потребителите опция да се насладят на по-добро прекарване при гледане, запазвайки цялостния размер на екрана. Една от най-впечатляващите функционалности на HONOR 8S се намира в горния ъгъл на екрана, където с изключение на предната камера, са ситуирани и датчиците за светлина, непосредственост, гравитация и за положение на мобилното устройство.


Освен високотехнологичен процесор, устройството има и три слота за карти – за две SIM карти и една micro за до 512 GB разширено пространство.

Предната камера на HONOR 8S разполага с функционалност за лицево различаване, която работи сполучливо даже и при слаба светлина, както и nude make up beauty резултат, който акцентира естествения цвят на кожата и заглажда несъвършенствата.

А за феновете на музиката, моделът предлага аудио системата Histen 5.0, която обезпечава 3D озвучаване.


HONOR 8S ще може да бъде закупен на цена от 6.98 лева на месeц в композиция с проект Smart L+ в два цвята – черно и синьо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР