От утре до понеделник следващата седмица в ще работят единствено

...
От утре до понеделник следващата седмица в ще работят единствено
Коментари Харесай

По-строги ограничения през тази седмица в Сърбия

От на следващия ден до понеделник идната седмица в ще работят само магазините за хранителни артикули, аптеките и бензиностанциите, съобщи през днешния ден министър председателят.
По време на конференция тя разгласи, че ограниченията в страната са затегнати, наблягайки и ще през седмицата режимът на работа и живот ще бъде същият като през миналите почивни дни.
От довечера всичко ще бъде затворено като се изключи хранителни магазини, аптеките и бензиностанциите.
 Сърбия стартира произвеждане и на китайската ваксина Sinopharm Сърбия стартира произвеждане и на китайската ваксина Sinopharm
Сърбия ще стане първата европейска страна, която ще създава китайската ваксина против ковид Sinopharm. Това съобщи през днешния ден президе...
Няма да има вечерен час и възбрана за придвижване. Необходимо е ритъмът на живот в Сърбия да се забави, до момента в който не се види застой в броя на новозаразените. Това се прави на първо място м поддръжка на здравните служащи и на здравния бранш, акцентира Бърнабич.
Според нея, става въпрос за компромисно решение, защото ограниченията ще бъдат годни пет дни, макар че здравната част на спешния щаб упорства те да продължат най-малко 14 дни.
Бърнабич прикани за оптималната дисциплинираност и демонстрация на схващане към обстановката в здравния бранш. От това зависи дали срокът на ограниченията ще бъде продължен и идната седмица, заяви РТС.
„ Опитваме се да намерим оптималния баланс сред отбраната на здравните служащи, отбрана на работните места и поддръжка на стопанската система и психологичното здраве на нацията, тъй като е мъчно за всички нас да живеем в такива ненормални условия повече от година ", сподели министър председателят на Сърбия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР