От утре до края на август общинска администрация Кюстендил променя

...
От утре до края на август общинска администрация Кюстендил променя
Коментари Харесай

От утре до края на август общинска администрация Кюстендил  променя работното си време заради високите температури

От на следващия ден до края на август общинска администрация Кюстендил трансформира работното си време поради високите температури, осведоми кмета Петър Паунов.Работното време ще е от 07. 00 часа до 17.00 часа.
Деловдство, ЕСГРАОН, касите в това число и данъчната работа ще работят от 07.00 часа.
" Между 11.00 и 15.00 часа ви молим да ограничим всякакво напредване поради високите температури.Имаме доста сигнали, че се нервират някои наши съграждани, че заран минава техниката да чисти и сметоизвозва.Моля да ни извините, само че няма по какъв начин да изкараме сътрудниците в обедните часове да работят.Затова от на следващия ден те са от 06.00 часа на работа обичайно, само че на следващия ден от 07. 00 часа ще работят и резачките и косачките на територията на Кюстендил и на близките обитаеми места.В ранните часове би трябвало да свършваме по- огромната част от работата и късно вечер, с цел да не рискуваме здравето на който и да е ", сподели Паунов.
Той прикани за зоркост и цялостна сигурност при спешни дейности, да не се изхвърлят фасове, да се пуши на обособени места, с цел да се избегнат пожари.
" Знаете хиляди декари гори бяха унищожени единствено поради безгрижие, няма от къде да диша природата, няма от къде да се охлаждаме.Няма основани безконечни дървете.Призовавам всички с голямо внимание да се отнесем, с цел да може тези температури предстоящи да бъдат за наслада и забавление, плажовете работят.Всеки който би трябвало да свърши уговорките си да го направи без да сътвори заплаха за себе си и за хората.Всички чешмички в центъра работят ", сподели още Паунов.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР