От утре дългочаканият репатриращ автомобил на Враца ще влезе в

...
От утре дългочаканият репатриращ автомобил на Враца ще влезе в
Коментари Харесай

Врачани, пазете колите си! Калин Каменов пуска паяка утре

От на следващия ден дългочаканият репатриращ автомобил на Враца ще влезе в деяние. Днес возилото бе тествано и е готовo за работа на цялостни обороти. Вече даже са набелязани погрешно паркирани коли в и отвън Синята зона на града, които се чакат да паднат в „ щипките “ на профилирания автомобил, заяви персонално кметът Калин Каменов.
За всяка вдигната кола притежателят ще заплаща 50 лeвa такса за репатриране. Тя може да падне на половина, в случай че загазилият жител хване возилото „ в крачка “ и на място извади 25 лeвa за „ откупване “ на погрешно паркирания автомобил. След като се вдигне колата, тя отива в наказателния паркинг против бл. 26 в ж.к. „ Дъбника “. Ако притежателят се забави да освободи возилото повече от 2 часа, ще заплаща за всеки идващ час престой спомагателна такса, уведомиха от oбщина Враца.
Интересното в тази ситуация е, че на следващия ден следва общинският съвет във Враца да гласоподава безвъзмездното даване на паяка на общинското дружество "Паркинги и гаражи ". Това значи, че процедурата по стартирането му в употреба към момента не е завършила и може да бъде обжалвана в 14-дневен период.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР