От утре БНТ се разделя с дългогодишния журналист и водещ

...
От утре БНТ се разделя с дългогодишния журналист и водещ
Коментари Харесай

Популярен водещ си тръгва от БНТ след 18 години

От на следващия ден Българска национална телевизия се разделя с дългогодишния публицист и водещ на централна емисия вести „ По света и у нас “ - Спас Кьосев, оповестяват от националната телевизия.

" На 38 години съм. Половината ми живот мина в Българската национална телевизия! Обичам работата си, обичам Българска национална телевизия. Но животът е придвижване. След 18 години в телевизионната публицистика нуждая се от нова идея, провокации и хоризонти. Избрах да се посветя на това в България да има по-обективна и по-справедлива среда за триумф и предприемачество. Ставам част от екипа на Българската стартъп асоциация “, показа Спас Кьосев.

От 18 години той е отдаден на телевизионната публицистика, 17, от които - в Българската национална телевизия. Зрителите на Българска национална телевизия го познават като водещ на централна емисия вести „ По света и у нас “, само че и като създател и водещ на предаването " Българска национална телевизия такси ".

Спас Кьосев се причислява към екипа на новините на Българска национална телевизия през 2005 година и едвам на 21 години става най-младият водещ на централна емисия вести. Осем години работи и по предаването „ Българска национална телевизия Такси “, с което печели две оценки за публицистика – премия от Асоциацията на европейските районни малките екрани CIRCOM (2011 г.), връчена от жури на BBC и от Годишните награди за телевизионна публицистика „ Свети Влас “ (2013 г.).

През 2012 година минава през образование в централата на CNN в Атланта, проведено от Българската национална телевизия. Спас Кьосев е създател и на редица документални филми и репортажи, в това число и за предаването „ Панорама “.

" Спас Кьосев е извънреден експерт и сътрудник. Екипът ни се разделя с него с горест, само че почитаме решението му да продължи професионалния си път в друга посока. Пожелаваме му триумф ", споделя Мариела Драголова, шеф „ Новини и настоящи излъчвания “ в Българска национална телевизия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР