От утре (4 ноември) временно се преустановяват плановият прием и

...
От утре (4 ноември) временно се преустановяват плановият прием и
Коментари Харесай

Спират плановите операции в цялата страна

От на следващия ден (4 ноември) краткотрайно се преустановяват плановият банкет и плановата оперативна активност в лечебните заведения на територията на страната. Това оповестиха от Министерството на здравеопазването, цитирайки на министъра доктор Стойчо Кацаров .

Според нея изключение се позволява за дейностите, свързани с трансплантация на органи, тъкани и кафези, диагностиката и лекуването на пациенти с онкологични и онкохематологични болести, дейностите по асистирана репродукция и ражданията, без значение от метода на родоразрешение, дейностите по рехабилитация, дълготрайно лекуване и психиатрична помощ.
 Проверка по места на Actualno.com: Болниците се оправят с кислорода, само че са цялостни с пациенти с COVID-19 Проверка по места на Actualno.com: Болниците се оправят с кислорода, само че са цялостни с пациенти с COVID-19
В пловдивската общинска болница " Св. Мина " наличните количества О2 ще стигнат най-вече за още ден. Тази вест на Нова телевизия...

Целта е, от една страна, е да бъде омекотен натискът върху лечебните заведения, а от друга – да се даде опция ненатоварени отделения да бъдат преструктурирани в COVID-звена и медицински екипи да бъдат пренасочени за обслужване на пациенти с.

В същата заповед са посочени и всички документи за имунизация, преболедуване и проучване за COVID-19, които у нас се признават за „ зелен документ “. За всеки от документите е посочен и период на годност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР