От утре, 28 февруарив столицата отваря врати Център за енергийна

...
От утре, 28 февруарив столицата отваря врати Център за енергийна
Коментари Харесай

Център за енергийна ефективност отваря врати в столицата

От на следващия ден, 28 февруарив столицата отваря порти Център за енергийна успеваемост. В него всички жители, които желаят да аплайват по програмата за енергийно възобновяване на жилищните здания, ще получават съвещания от специалисти.

Центърът за енергийна ефективност-София се намира в регион „ Слатина ” на ъгъла на ул. „ Съединение “ и ул. „ 22 септември “, а задачата му е в оптималната степен да бъдат улеснени всички етажни собствености, които имат предпочитание да обновят блоковете, в които живеят по Програмата за енергийна успеваемост.

Това посочи пред публицисти столичният кмет Йорданка Фандъкова.

Центърът ще е отворен всеки работен ден от 12.30 до 19.30, като екип от 6 души, специалисти в разнообразни сфери от Столична община ще обслужват хората както на място, по този начин и онлайн, ще дават отговор на въпросите им и ще подкрепят координацията сред другите структури и звена.

Заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Десислава Георгиева изясни, че има две етапи на кандидатстване – до 31 май 100% безплатна помощ. След това до края на годината има 20% съфинансиране, което ще се изисква от притежателите.

Молбата към жителите е първо да потърсят онлайн информация в уеб страницата на Столична община и в случай че не могат да намерят отговора на въпроса си там или имат спомагателни питания, тогава да се извърнат към центъра.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР