От утре, 27 октомври, затягаме коланите, защото шареният и динамичен

...
От утре, 27 октомври, затягаме коланите, защото шареният и динамичен
Коментари Харесай

Мелодично приключение като никое друго с „Тролчета: Бандата се събира“ от утре в кината

От на следващия ден, 27 октомври, затягаме коланите, тъй като шареният и динамичен свят на тролчетата се завръща в кината с щуро и цветно странствуване с обичаните ни анимационни герои в дълго чакания филм на DreamWorks Animation Тролчета: Бандата се събира ! Най-новата част от обичания на дребни и огромни франчайз, прочут със своите запаметяващи се герои, мелодии и стоплящи сърцето истории, издига приключенията на напълно ново равнище и дава обещание величествен музикален театър.

В Тролчета: Бандата се събира Попи и Клон най-сетне публично са двойка, само че сякаш сред тях към момента има недоизказани неща. Докато двамата се насочат на сватбата на техните другари Бриджит и Крал Грисъл, загадка от предишното на Клон става ясно: дружно със своите четирима братя Флойд, Джон Дори и Спрус, той е бил част от най-любимата бойбанда на Попи – феномена БратЗоун. Групата се разпада, когато Клон е към момента бебе, а дружно с това се разделя и фамилията и от този момент той не е виждал своите братя. Но когато Клон научава, че Флойд е похитен поради музикалните си гении от двойката подли попзвезди и злодеи Коприна и Кашмир, той, Попи и правилните им другари се насочат на изпълнено с редица премеждия, прочувствено странствуване да върнат останалите братя в групата и да спасят Флойд от орис, надалеч по-лоша от попкултурна неопределеност.

Ново видео ни среща с Блясъчко – най-малкия (или пък най-големия?) луксозен и проницателен член на колектива, който с лекост внася още повече храброст, жанр и предвидливост в шеметната продукция. С нова доза комизъм клипът загатва за част от това, което следва, а точно – безчет уроци за живота, куража и може би даже любовта...

Тролчета: Бандата се събира е съвършеният фамилен филм, който ще очарова както децата, по този начин и възрастните. Не пропускайте шанса да изпитате насладата, заниманието и музикалната сила, които тролчетата придвижват на огромния екран.

Начело на Тролчета: Бандата се събира са Уолт Дорн, който се завръща на режисьорския стол след триумфа на Тролчета: Турнето, и продуцентът Джина Шай. Ко-режисьор е Тим Хейц, който е работил по историята на шлагери като Чудовища против извънземни и Как да си дресираш змей: Тайнственият свят. Ролите на български озвучават Кръстина Кокорска – Криста, Момчил Степанов, Яница Маслинкова, Владимир Зомбори, Йоана Драгнева, Надежда Панайотова, Петър Бонев, Константин Лунгов, Тодор Николов, Светломир Радев, Никола Попов, Иван Велчев и други

Хващаме ритъма с Тролчета: Бандата се събира от на следващия ден единствено в кината на 2D, 3D и 4DX.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР