От утре – 24 февруари, до 22 март движението на

...
От утре – 24 февруари, до 22 март движението на
Коментари Харесай

С 50 км/ч на АМ Струма в Пернишко до 22 март

От на следващия ден – 24 февруари, до 22 март придвижването на всички моторни транспортни средства от 35-ти до 29-ти км на Автомагистрала „ Струма “ в област Перник, ще се реализира в двете посоки в платното за Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата ". Заради обрушване на терасите /берми/ на ската при 32-ри км ще бъде лимитирано прекосяването в платното за София. Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и прецизно да съблюдават поставената сигнализация и ограничаването на скоростта – 50 км/ч.

Обрушването на ската е първият стадий от укрепването с нови железни мрежи на сектори на Автомагистрала „ Струма “ от 31-ви до 33-ти км в платното за София. Дейностите са предоставени на пътноподдържащата компания.

От атмосферните условия скалният масив е мощно нарушен, напукан и изветрял. На места са завършени срутищни зони, които доближават до пътното платно. Разработен е план, който планува сложни ограничения за обезопасяване на скалния масив, с което ще се подсигурява сигурността на придвижване в сектора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР