От утре, 21 юли, до 21 август в област Силистра

...
От утре, 21 юли, до 21 август в област Силистра
Коментари Харесай

Въвеждат временни противоепидемични мерки в Силистренско


От на следващия ден, 21 юли, до 21 август в област Силистра се вкарват краткотрайни противоепидемични ограничения, излиза наяве от заповед на шефа на локалната Регионална здравна ревизия (РЗИ).
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 31842
Въвежда се наложителното носене на маски в лечебни и обществени заведения, съблюдаване на физическа отдалеченост и прекосяването на отдалечена работа там, където това е допустимо.

В заповедта е посочено, че би трябвало да се организира засилен утринен филтър в детски заведения за недопускане на деца с клинични признаци за COVID-19, както и за други остри заразни заболявания.

Предвижда се ежедневен филтър в профилираните институции за даване на обществени услуги и в обществените услуги от резидентен вид за деца и възрастни за съществуване на консуматори и личен състав с клинични признаци за COVID-19 и премахване на личния състав от работа до определяне на диагнозата и клинично излекуване, са също измежду ограниченията, написани в заповедта.

В нея се показва, че противоепидемичните ограничения могат да бъдат изменени според от развиването на епидемиологичната обстановка на територията на област Силистра.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР