От утре, 20 юли 2022 г., се въвежда временна организация

...
От утре, 20 юли 2022 г., се въвежда временна организация
Коментари Харесай

В Казанлък затварят частично две улици

От на следващия ден, 20 юли 2022 година, се вкарва краткотрайна организация и сигурност на придвижването със затваряне на източното пътно платно за придвижване, прекъсване и паркиране на пътни транспортни средства на ул.„ Ненко Балкански “  в град Казанлък, както следва:

– в сектора от кръстовището с ул.„ Генерал Радецки “ до кръстовището с ул.„ Тюлбенска “ придвижването ще бъде затворено в посока юг – север.

– Въвежда се краткотраен режим на придвижване на МПС-та по обходните улици: ул.„ Цар Борис I “, ул.„ Генерал Радецки “ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.

– Въвежда се краткотрайна организация и сигурност на придвижването със затваряне на южното пътно платно за придвижване, прекъсване и паркиране на пътни транспортни средства на ул.„ Тюлбенска “ в град Казанлък, както следва:

– В сектора от кръстовището с ул. “Ненко Балкански “ до кръстовището с ул. “19-ти февруари “ придвижването ще бъде затворено в посока запад – изток.

– Въвежда се краткотраен режим на придвижване на МПС- та по обходните улици: ул.„ Хемус “, ул.„ Генерал Радецки “, ул. “Цар Борис I “ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.

– Въвежда се краткотрайна организация и сигурност на придвижването със затваряне за придвижване, прекъсване и паркиране на пътни транспортни средства на алея, ситуирана на север от ул.„ Кенали “ сред № 50 и № 52 в град Казанлък, както следва:

– в сектора от кръстовището с ул. “Кенали “ до кръстовището с ул. “Хината “ придвижването ще бъде затворено в двете направления.

– Въвежда се краткотраен режим на придвижване на МПС-та по обходните улици: ул.„ Кенали “, ул.„ Хината “ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.

Промените се постановат по отношение на ремонтни действия на „ ВиК “ЕООД – Стара Загора в град Казанлък за замяна на водопроводната и канализационна мрежа и ще важат от 08:00часа на 20.07.2022г. до 17:00 часа на 19.08.2022г.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР