От утре - 19 юни, ще бъде ограничено движението в

...
От утре - 19 юни, ще бъде ограничено движението в
Коментари Харесай

Нови ограничения по АМ Тракия и АМ Хемус от утре

От на следващия ден - 19 юни, ще бъде лимитирано придвижването в платното за София в региона на виадукта при 67-ми км на Автомагистрала „ Тракия “ и трафикът ще бъде пренасочен в двете посоки в платното за Бургас, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ".

Временната организация ще бъде въведена, с цел да продължи подмяната на дилатационни фуги на мостовото оборудване.

При нужда в края на работната седмица – в петък, когато доста хора потеглят на път, и в неделя, когато множеството водачи се прибират към столицата, в правата ще се провежда реверсивно придвижване. Тогава ще бъдат обособявани по две ленти в посоката с натоварен трафик.

Предвидено е ремонтните работи да завършат до 10 юли.

Пак от на следващия ден, 19 юни до 23 юни през нощта ще се лимитира придвижването в тръбата за Варна на тунел „ Витиня “ на Автомагистрала „ Хемус “ за ремонт на пожаро-известителната система на оборудването. От няколко пожара с коли са унищожени детайли от системата и с цел да се възстановят би трябвало да се спре трафикът за Варна, показват от АПИ.

При осъществяване на ремонтните действия от 21 ч. до 6 ч. трафикът в посока Варна ще се пренасочва от 30-ти км на Автомагистрала " Хемус " при пътна връзка „ Витинска река “ по път I-1 София - Ботевград и при 47-ми км - пътен възел „ Ботевград “, колите ще не престават придвижването по автомагистралата.

Ограничаването на трафика ще е в четири следващи нощи:

- от 21 ч. на 19 юни /понеделник/ до 6 ч. на 20 юни /вторник/;

- от 21 ч. на 20 юни /вторник/ до 6 ч. на 21 юни /сряда/;

- от 21 ч. на 21 юни /сряда/ до 6 ч. на 22 юни /четвъртък/;

- от 21 ч. на 22 юни /четвъртък/ до 6 ч. на 23 юни /петък/.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ се извинява на водачите за породеното стеснение, само че ремонтно-възстановителните работи са наложителни, с цел да се обезпечи безвредното пътешестване по автомагистралата.

Апелът към водачите е да карат деликатно, със съобразена скорост, да съблюдават прецизно пътната сигнализация и да не подхващат рискови изпреварвания, с които да застрашат сигурността и живота на всички пътуващи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР