От утре, 12-ти април, движението от 5-ти до 9-ти км

...
От утре, 12-ти април, движението от 5-ти до 9-ти км
Коментари Харесай

Пускат свободното движение между 5-ти и 9-ти км. на АМ Тракия

От на следващия ден, 12-ти април, придвижването от 5-ти до 9-ти км на ще се реализира в двете посоки в ремонтираното платно за Бургас . Преминаването в платното за София се лимитира за ремонт на настилката в към 200-метров сектор при 7-ми км. В правата ще бъде сменен износващият асфалтов слой.
Аварийните ремонтни действия бяха подхванати, откакто на 8-ми април при пътен случай сред два тежкотоварни автомобила породи пожар и бяха нанесени вреди на асфалтовата настилка в двете платна на автомагистралата. В платното за Бургас бяха заменени асфалтовите пластове в сектор от към 500 м, обиден от пожара.
 Ремонт на сектор на Автомагистрала Тракия по-скъп от построяването, от АПИ: Не сравнявайте разнообразни столетия Ремонт на сектор на Автомагистрала Тракия по-скъп от построяването, от АПИ: Не сравнявайте разнообразни столетия
Цената е избрана според контракта ни с сдружението " Автомагистрали ", след търг и това е действителната цена. Това съобщи Иван Досев, член...
Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост , като съблюдават прецизно поставената сигнализация, поучават от Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР