От утре, 1 юли, Lidl намалява с -20% цените на

...
От утре, 1 юли, Lidl намалява с -20% цените на
Коментари Харесай

Lidl намалява цените с 20% на 50 продукта

От на следващия ден, 1 юли, Lidl понижава с -20% цените на 50 продукта - разнообразни типове самун и брашно. Актуализацията е вследствие на предстоящото законодателно изменение с новата Данък добавена стойност ставка от 0% за тези артикули.

Компанията е първата, която афишира смяната в цените им с неотложно деяние . Така клиентите на веригата получават напълно в своя изгода разликата от 20% от предстоящото понижение на Данък добавена стойност върху цените на хляба и брашното.

Намалението ще засегне 38 типа самун и 12 типа брашно. С нови цени ще бъдат освен общоприетите и най-разпространени типове самун, само че и артикули като земели, чабата, франзели, багети, пърленки и други - както опаковани, по този начин и прясно изпечени от " Фурната на Lidl ".

Актуалните цени ще бъдат ясно обозначени на ценовите табели в магазините, тъй че клиентите ще могат елементарно да се осведомят.

За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа, част e от немската Schwarz Gruppe и участва в 31 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 111 магазина в 50 града и над 3700 чиновници. Предимствата на характерния бизнес модел, необятната гама артикули с оптимално съответствие качество-цена и въвеждането на редица новаторски практики и модели постановиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена и компания, която подхожда почтено, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, чиновници и сътрудници.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР