От утре – 7 юни (сряда), се възстановява движението на

...
От утре – 7 юни (сряда), се възстановява движението на
Коментари Харесай

Възстановяват трафика по част от Брезовско

От на следващия ден – 7 юни (сряда), се възвръща придвижването на пътни транспортни средства по ул. „ Брезовско шосе “ в сектора от кръговото кръстовище с булевардите „ Дунав “ и „ Цар Борис III Обединител “ до бул. „ Северен “. Това оповестиха от „ Организация и надзор на превоза “.

От общинското дружество припомнят, че пътната права беше затворена поради строително-монтажните работи по осъществяването на Водния план.  Новата краткотрайна организация на придвижване е със период до 1 ноември. Тя е обозначена със съответните пътни знаци. Хоризонталната  маркировка също е краткотрайна, защото обектът не е предаден. На идващ стадий ще бъде положен и износващият слой асфалт.

Заради напредващите действия по Водния план до 1 август се реорганизира придвижването и по бул. „ Дунав “. Северното платно в правата от кръговото кръстовище  с бул. „ Цар Борис III Обединител “ до ул. „ Васил Левски “ остава затворено. При досегашната  организация придвижването в южното платно бе в двете посоки. От на следващия ден обаче там се възвръща еднопосочното придвижване запад – изток. Промените са обозначени с нужните пътни знаци и осведомителни табели.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР