От утре – 5 юли, до 9 юли ще бъде

...
От утре – 5 юли, до 9 юли ще бъде
Коментари Харесай

Ограничават движението в активната лента на АМ „Тракия, в посока Бургас

От на следващия ден – 5 юли, до 9 юли ще бъде лимитирано придвижването в дейната лента в сектора от 349-ти до 354-ти км на Автомагистрала, в посока Бургас. За ремонтни действия на асфалтовата настилка трафикът ще е в изпреварващата лента. Шофьорите е належащо да следват прецизно пътната сигнализация и ограничаването на скоростта от 70 км/ч.

На 5 юли, от 9:30 ч. до 17 ч., ще бъде лимитирано прекосяването по изпреварващата лента от 46-ти до 52-ри км на Автомагистрала „ Струма “, в посока Кулата, а на 6 юли от 52-ри до 56-ти км. Трафикът в двата сектора ще е в дейната и спешната ленти заради полагане на пътна маркировка.
 Ремонт на сектор на Автомагистрала Тракия по-скъп от построяването, от АПИ: Не сравнявайте разнообразни столетия Ремонт на сектор на Автомагистрала Тракия по-скъп от построяването, от АПИ: Не сравнявайте разнообразни столетия
Цената е избрана според контракта ни с сдружението " Автомагистрали ", след търг и това е действителната цена. Това съобщи Иван Досев, член...

Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, като следват поставените знаци и напътствията на „ Пътна полиция “. Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР