От Уорнър Брос искат да покажат повече от версията на

...
От Уорнър Брос искат да покажат повече от версията на
Коментари Харесай

Джаред Лето със самостоятелен филм за Жокера

От Уорнър Брос желаят да покажат повече от версията на Джаред Лето на емблематичния изверг Жокера.
С този персонаж, в който се превъплъти, Лето се появи на огромния екран през 2016 г.в „ Отряд самоубийци”.
Според списание " Варайъти " артистът желае да е основен артист и продуцент на независим филм, който все още е без заглавие, само че е част от света на „ Отряд самоубийци”.
Засега детайлите към историята също са неразбираеми, само че концепцията на студиото е да се разшири света, основан от „ Отряд самоубийци”. От Уорнър Брос към този момент оповестиха, че героинята на Марго Роби – Харли Куин, ще получи личен филм с присъединяване на част от персонажите от сериала „ Хищни птици”. Следващата огромна крачка за студиото е да се контракти филм за героя на Лето – Жокера, съобщи БГНЕС.
Когато предходната есен от Уорнър Брос оповестиха, че работят по филм за историята на Жокера, от студиото подчертаха, че това не значи завършек на героя на Лето. Вместо това този филм ще бъде друг и няма да бъде част от филмовата галактика на DC. Така той ще разреши на доста артисти и персонажи да бъдат част от него. За ролята на Жокера в този филм към този момент е определен артистът Хоакин Финикс.
Жокера на Лето, който, както почитатели означиха, беше значима и отличителна част „ Отряд самоубийци”. След излизането на кино лентата артистът твърдо съобщи, че се надява да разшири облика и да покаже повече от него на аудиторията.
Но по кое време филмът с Жокера на Лето ще стартира своето основаване, към момента не се знае, защото студиото и артистът занапред ще стартират да търсят сценарист. Също по този начин не е ясно дали филмът ще бъде сниман преди или след втората част на „ Отряд самоубийци”, която ще стартира да се снима през 2019 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР