От UFC планират двубой в полутежката категория между Волкан Оздемир

...
От UFC планират двубой в полутежката категория между Волкан Оздемир
Коментари Харесай

UFC планира Волкан Оздемир срещу Иржи Прохазка

От UFC възнамеряват дуел в полутежката категория сред Волкан Оздемир и Иржи Прохазка по време на пандемията от ковид. Все още обаче не се знае по кое време и къде.

Оздемир показа, че от организацията са му предложили дуел с Прохазка в Дъблин през август. Но поради пандемията местоположението евентуално няма да е тази.

" Предложиха ми дуел с Прохазка и дадох единодушието си. В момента не знам тъкмо по кое време ще се случи, само че таман подновявах контракта си. Вероятно откакто го приключим ще пристигна и договорът за дуела. "

Оздемир е един от топбойците в полутежката категория и идва след победа над Александър Ракич. Прохазка таман подписа с UFC, само че беше първенец на RIZIN и един от топбойците в категорията в спорта сега. Победителят от тази среща евентуално ще се приближи до шампионска борба за купата, която сега е владеене на Джон Джоунс.

Макар Прохазка да не е известно име за почитателите в Съединени американски щати, Оздемир е наясно какъв брой рисков съперник излиза против него.

" За мен този дуел е добър. Проблемът е, че Иржи е нов, само че беше първенец в Япония. Вероятно от UFC са се затруднили в намирането на съперник за него. Те се затрудняваха с намирането на съперник и за мен, тъй че е обикновено да се срещнем. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР