От УЕФА пуснаха трейлър на документалния минисериал Човек по средата

...
От УЕФА пуснаха трейлър на документалния минисериал Човек по средата
Коментари Харесай

Топ съдия към Меси: Покажи уважение, винаги правиш едно и също

От УЕФА пуснаха филмов откъс на документалния минисериал " Човек по средата " (Man in the Middle), който е отдаден на футболните рефери в Европа.

Най-интересният миг в късия клип е обвързван със суперзвездата на Барселона Лионел Меси и съдията Бьорн Кайперс. Той е фрагмент от мача сред каталунците и Ливърпул (3:0) от Шампионската лига през сезон 2018/19. В него нидерландският топ арбитър вижда, че аржентинецът преднамерено бави времето и го приканва с думите: " Меси, хайде! Покажи почитание, постоянно правиш едно и също! Хайде, отивай! " Освен сцената с Меси, виждат се и фрагменти от инструкциите, които помощниците от ВАР дават на Джунейт Чакър, с цел да анулира гола на Серхио Агуеро в мача Манчестър Сити - Тотнъм (4:3) от същото издание на шампионата.

Behind-the-scenes insight into one of the toughest jobs in football. What does it take to be a referee?

A new four-part series tracking the lives of Europe's top officials, starting next week.
— UEFA.com (@UEFAcom)
Премиерата на минисериала е в понеделник, 16 ноември, и ще може да се гледа гратис на www.uefa.tv. " Той акцентира професионалната суровост, мотивацията и отдадеността на някои от най-хубавите рефери в Европа, като демонстрира и човешкия аспект на фигурите, които почитателите и играчите виждат на терена по време на мачовете. Това е доста значимо за нас и нашето съдийско семейство ", съобщи за него Роберто Розети, който е началник на Съдийската комисия към УЕФА.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР