От УЕФА обявиха имената на реферите, които ще ръководят двата

...
От УЕФА обявиха имената на реферите, които ще ръководят двата
Коментари Харесай

Словак и германец свирят на Лудогорец и Жалгирис

От УЕФА оповестиха имената на реферите, които ще управляват двата мача от плейофите за влизане на групите в Лига Европа сред Лудогорец и Жалгирис.

Първият мач е в Разград на 18 август (четвъртък) и основен арбитър ще бъде Иван Кружляк от Словакия. Той управлява мачове под егидата на УЕФА от 2012 година, като през 2013 година свири мач на Лудогорец.

Той е от груповата фаза на Лига Европа, като тогава „ орлите “ записват една от най-големите си европобеди в историята си, откакто надделяват ПСВ Айндховен като посетител с 2:0 с голове на Роман Безяк и Върджил Мисиджан. Впоследствие разградчани стигнаха до 1/8-финалите на шампионата, където отпаднаха от Валенсия.

Мачът в Литва, който е на 25 август, е поверен на германеца Харм Осмерс. В предишното той също е свирил мачове на „ орлите “, като през 2021 година той е основен арбитър при нулевото тъждество на тима против Мура в дуел от втория прелиминарен кръг на Шампионска лига. 37-годишният Осмерс има огромен опит в Бундеслигата, където досега е управлявал 78 мача.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР