От учебното заведение се опасяват, че пак няма да имат

...
От учебното заведение се опасяват, че пак няма да имат
Коментари Харесай

Спортното училище в Русе няма право да изключи бияча Джан Махмуд

От образователното заведение се притесняват, че отново няма да имат надзор върху държанието на Джан Махмуд, откакто изтърпи наказването си

Биячът от РусеДжан Махмуд не е можело да бъде изключен от Спортното учебно заведение, защото е бил в 12 клас и би трябвало да му се обезпечи образование.

От управлението на гимназията, обаче се притесняват, че откакто изтърпи наказването си и продължи образованието си в независима форма, младежът отново може да залитне в неверна посока без надзор от преподаватели и треньори.

До 10 клас Джан Махмуд се е развивал доста добре в спорта и не е имал никакви противообществени прояви, съобщи шефът на спортното учебно заведение Евгени Недев, представен от.

В началото на 11 клас пък майката на Джан насочва искане той да премине в независима форма на образование. Именно през този интервал Джан се " засилва ", само че учебното заведение остава с " вързани ръце ", защото младежът не посещава занятия присъствено.

През тази година Джан Махмуд се връща в учебно заведение, защото е 12 клас. Точно тогава става обществено и видеото с побоя над различен юноша, който провокира сериозната социална реакция.

Според шефа на Спортното учебно заведение Евгени Недев, в случай че Джан Махмуд е бил в присъствена форма на образование, е нямало да се стигне до прояви на експанзия от негова страна.

От образователното заведение се притесняват, че отново няма да имат надзор върху държанието на Джан Махмуд, откакто изтърпи и продължи образованието си в независима форма на образование.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР