От участниците в управлението БСП е с най-голям опит. БСП

...
От участниците в управлението БСП е с най-голям опит. БСП
Коментари Харесай

Калоян Паргов: БСП не може да е маята, която да държи тестото бухнало

От участниците в ръководството Българска социалистическа партия е с максимален опит. Българска социалистическа партия няма капацитетът да бъде стабилизиращ фактор, той не може да бъде маята, която да задържи бухнало тестото . Това съобщи някогашният ръководител на БСП-София Калоян Паргов пред публицисти преди пленума на столетницата.

По думите му държавното управление в последните 100 дни влиза от рецесия в рецесия, от скандал в скандал, като единствено през вчерашния ден били показани 4 абсурда на обществото . Не ми се желае присъединяване на Българска социалистическа партия във властта да бъде самоцел, поради цената, която се заплаща в ръководство, сподели Паргов.

Според него крайъгълен камък за оцеляване на обединението са тематиките за Македония и изпращане на оръжие на Украйна. Има поети задължения и обещания, като повече от един от участниците в тази коалиция са на противоположното мнение. На пленума би трябвало да прозвучат алените линии, които Българска социалистическа партия няма да отстъпи - позицията за РСМ и неизпращане на оръжие и въоръжение в Украйна.

Паргов уточни, че е още рано да се дават крайни оценки за каквото и да било, както и да се посипва глава с пепел .

За подадената оставка като ръководител на градската левица и обжалването, Паргов изясни, че след 19 февруари подал тъжба, обжалвайки решението на Националния съвет на Българска социалистическа партия поради неговото наказване. Той бил упрекнат, че не е подкрепял сляпо политиката на Нинова, поради които се изфабрикували съшити с бели конци обвинявания . Предвид болшинството, Паргов не чака да се случи нещо по-различни, само че причините в жалбата са солидни и са съгласувани с водещи адвокати.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР