От туристическата компания OceanGate, собственик на изчезналия плавателен съд, казват,

...
От туристическата компания OceanGate, собственик на изчезналия плавателен съд, казват,
Коментари Харесай

Туристическа подводница изчезна в Атлантическия океан

От туристическата компания OceanGate, притежател на изчезналия кораб, споделят, че изследват всички благоприятни условия за спасяването на петимата души на борда. Билет за осемдневното пътешестване коства Щатски долар 250 000, като задачата е подводницата „ Титан ” да се спусне на 3 800 м дълбочина, до останките на именития „ Титаник ”.

В избавителната интервенция вземат участие американски държавни организации, военноморските сили на Съединени американски щати и Канада и търговски дълбоководни компании, снабдени с два самолета, два кораба, подводница и сонарни буйове, само че регионът на гмуркането е далечен и това затруднява избавителните интервенции.

Според върховен военноморски офицер, от понеделник следобяд пасажерите и екипажът разполагат с О2 за интервал от 70 до 96 часа. От бреговата защита на Съединени американски щати споделят, че „ одобряват случая персонално ” и вършат всичко допустимо, с цел да открият и спасят хората от подводницата.

Единственият доказан участник в пътуването е 59-годишният английски предприемач милиардер Хамиш Хардинг, президент на Action Aviation, интернационална компания в областта на бизнес-авиацията с централа в...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР