От ЦСКА - София разясниха, че днес абонаментните карти за

...
От ЦСКА - София разясниха, че днес абонаментните карти за
Коментари Харесай

ЦСКА - София продължава кампанията за продажба на абонаментни карти за пролетния полусезон

От ЦСКА - София обясниха, че през днешния ден абонаментните карти за пролетния полусезон ще могат да бъдат закупени единствено и само от администрацията (над съблекалните на мъжкия тим, в първата стая), която ще работи от 13:00 до 17:00 часа.
 ЦСКА - София с апел към почитателите си, с цел да се избегнат санкциите от БФС ЦСКА - София с апел към почитателите си, с цел да се избегнат санкциите от БФС
На касата до почитател магазина на стадион " Българска войска " ще се продават единствено билети за семейството на Локомотив (Пловдив).

В 14:00 часа ще бъде отворена и касата до " Спортна София ", където също ще се продават пропуски за секторите " А ", " В " и " Г ".

В 16:00 часа последователите на гостите ще имат опция да си закупят билети за мача от касата на бранш " Б ", която ще е отворена от 16:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

Входните талони могат да бъдат закупени онлайн отсам, а цените им са следните:

- Сектор " А " - 12 лева. 
- Сектор " В " - 8 лева. 
- Сектор " Г " - 6 лева. 
- Сектор " Б " - 6 лева. 
- ВИП ложа - 130 лева

Абонаментните карти за пролетния полусезон ще важат за домакинските мачове на ЦСКА - София на " Армията " и Националния стадион единствено за еfbet Лига и шампионата за Купата на България (без финала).

Цените на картите са, както следва: 

- Сектор А - 87,5 лева 
- Сектор В - 57,5 лева 
- Сектор Г - 42,5 лева 
- ВИП ложа - 650 лева с включен паркинг
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР