От ЦСКА публикуваха извадка от програмата за историческия мач на

...
От ЦСКА публикуваха извадка от програмата за историческия мач на
Коментари Харесай

ЦСКА: Имаме нужда стадионът да гърми!

От ЦСКА разгласиха извадка от програмата за историческия мач на " армейците " против Нотингам Форест на 17 септември 1980 година, когато отборът побеждава британския отбор с 1:0 в България, а по-късно печели и реванша на Острова със същия резултат. " Червените " припомниха за този мач по отношение на идното домакинство на Сепси от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите.

От клуба пуснаха в продажба билетите за мача с носителя на Купата и Суперкупата на Румъния, като талоните за мача на 27 юли на стадион " Българска войска " са на цени сред 16 и 130 лв..

Ето какво написаха от ЦСКА:

" Поместено в страниците на програмката преди мача на ЦСКА с Нотингам през 1980 година, мнението на 13-годишния възпитаник Любомир Николов приказва толкоз доста за любовта и вярата в тима, които " алените " почитатели постоянно са имали.

Тази поддръжка е била ентусиазъм и мотивация за славните " армейски " победи в Европа. Тя е една от аргументите ЦСКА да се трансформира в Убиец на европейски първенци и да слави родината ни Стария континент.

Тази седмица започва ново европейско предизвикателство. Имаме потребност от дребните, шумни армейци и " чичковците ", които да оказват помощ. Имаме потребност стадионът да гърми!

" Как другояче ще желаеме от армейците победа! ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР