От ЦСКА обявиха какви са дейностите, организирани за привържениците на

...
От ЦСКА обявиха какви са дейностите, организирани за привържениците на
Коментари Харесай

ЦСКА с важна информация за феновете преди старта в Европа

От ЦСКА оповестиха какви са дейностите, проведени за последователите на отбора, преди семейството на Сепси от втория прелиминарен кръг в Лигата на конференциите.

Освен това от „ Армията “ оповестиха, че на следващия ден, четвъртък (27 юли), формалният почитател магазин по изключение ще е с променено работно време и ще е отворен от 11:00 до 20:00 часа, когато е и началния час на дуела.

Феновете на „ армейците “ ще могат да се срещнат и с един от главните играчи на тима – Амос Юга, който е контузен и пропуща мача с румънците.

Той ще направи и специфична подготовка с малчуганите на дребното изкуствено игрище зад клубния магазин.

На Армейския следобяд преди мача ще има още мероприятия, в които последователите ще могат да завоюват и награди.

Пълната стратегия на събитията, проведени от ЦСКА:

„ Богата стратегия ви чака на Армейския следобяд преди семейството на Сепси

Вратите отварят в 17:30 ч. Ще загреем с джага, маса за текбол и специфична машина за премерване силата на удара с награди.

Между 18:15 и 18:45 ч. най-точните от вас ще завоюват още дарове, обезпечени от клуба, в случай че вкарат гол в целта ни за футбол.

В 18:30 ч. един от капитаните на ЦСКА – Амос Юга, ще се включи в специфична подготовка за малчугани на дребното изкуствено игрище зад магазина. Той ще даде препоръки и ще води заниманието за всички записали се деца, като ще бъде обезпечен и преводач. Достъп до терена ще имат единствено децата с авансово подадена поръчка за присъединяване. Може да запишете детето си на или на място до 18:15 ч. Поради лимитираното време и пространство, бройките за присъединяване са лимитирани.

Между 19:00 – 19:45 ч. Амос ще раздава подписи на терена на Армейския следобяд.

В 20:00 ч. всички на стадиона! #ЦСКАиграе, стартират евробитките!

“.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР