Oт ЦСКА обявиха, че срещата със Зоря от Лига на

...
Oт ЦСКА обявиха, че срещата със Зоря от Лига на
Коментари Харесай

ЦСКА приема Зоря пред публика, пунктове за тестване в Борисовата градина

Oт ЦСКА оповестиха, че срещата със Зоря от Лига на конференциите ще се играе пред аудитория. „ Червените “ ще отворят пунктове за тествена в Борисовата градина особено за срещата.

„ Мачът сред ЦСКА и Зоря от Лигата на конференциите ще се играе пред аудитория. Информацията бе доказана от Министерството на здравеопазването и Столичната районна здравна ревизия.

Зрителите, които желаят да гледат онлайн срещата на Националния стадион " Васил Левски " в четвъртък, ще би трябвало да покажат зелен документ - те би трябвало да са имунизирани, да имат документ за преболедуван COVID-19 или да имат негативен PCR или антигенен тест.

С цел да улесни последователите, които желаят да поддържат любимците си на стадиона, управлението на ЦСКА провежда профилирани пунктове за тестване в дните преди мача със Зоря.

В сряда ще бъдат отворени 2 пункта - един пред музея на стадион " Българска войска " и един до почитател магазина, като те ще бъдат с работно време от 12 до 19 ч. В четвъртък с изключение на тях ще работят още 3 пункта към Националния стадион " Васил Левски " с работно време от 11 ч. до 22 ч.

Във всеки пункт ще бъдат обезпечени задоволително чиновници, които да обслужат искащите да се тестват.

Ръководството на ЦСКА контракти и преференциални цени за всички фенове, които желаят да се тестват особено за мача със Зоря - бързият антигенен тест ще коства 10 лева в профилираните пунктове. Призоваваме всички искащи да се тестват да го създадат допустимо най-рано, с цел да се избегнат скупчвания преди мача.

Билетните каси на стадион " Българска войска " ще работят от 12 до 19 ч. през днешния ден, а в деня на мача билети ще се продават и на касите на " Гурко " от 11 ч. до края на първото полувреме на срещата, която стартира в 22:00 ", написаха от " Армията ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР