От ЦСКА обявиха, че билетите за Вечното дерби с Левски

...
От ЦСКА обявиха, че билетите за Вечното дерби с Левски
Коментари Харесай

ЦСКА пусна в продажба билетите за Вечното дерби

От ЦСКА оповестиха, че билетите за Вечното дерби с Левски към този момент са в продажба. Двубоят сред " червени " и " сини " е на 26 септември от 16:30ч. на Националния стадион " Васил Левски ".

Ето какво написаха от " Армията " на уеб страницата си:

" Армейци,

билетите за безконечното дерби към този момент са в продажба онлайн в мрежата на УРБО (www.urboapp.com). ЦСКА приема Левски на Националния стадион " Васил Левски " на 26 септември (неделя) от 16:30 часа.

Червените последователи ще заемат своите места в секторите " А " и " Г ", а сините - в " Б " и " В ".

Цените на билетите са:

- Сектор " А " - 15 лв.

- Сектор " Г " - 10 лв.

- Сектор " В " - 15 лв.

- Сектор " Б " - 10 лв.

- ВИП Ложа - 130 лв.

От на следващия ден (16 септември) билети могат да бъдат закупени и от касата до почитател магазина на " Армията ", която ще е с работно време всеки ден от 11:00 до 19:00 часа. На същата каса ще се продават и пропуски за европейските мачове на ЦСКА.

В деня на мача билети ще се продават на касите на Националния стадион " Васил Левски " от до 10:00 часа до края на първото полувреме на дуела.

Припомняме Ви, че заради наложителните ограничаващи ограничения билети ще се продават единствено за 30 % от потенциала на стадиона, като почитателите би трябвало да се нареждат миминум през две места, един от различен. С оглед сигурността " Лъвчетата " на Националния стадион сред обособените браншове ще бъдат затворени и там няма да се позволяват никакви почитатели.

Притежателите на абонаментни карти имат посочено място за Националния стадион и не се нуждаят от предложения за дербито.

Деца до 7 години ще влизат на стадиона гратис.

Всички почитатели наложително би трябвало да носят със себе си документ за идентичност, тъй като след прелюдия непоколебим пропусквателен режим, той им е нужен, с цел да бъдат позволени на стадиона, както и да съблюдават наложителните противоепидемични ограничения:

- носене на маска

- съблюдаване на обществена отдалеченост

- стерилизация преди влизане на стадиона

Умоляваме хора, които са били контактни със инфектирани от КОВИД-19 в последните две седмици или със симптоматика на болестта да не посещават дуела!

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!
 Жозе Моуриньо: Искам да спечелим Лигата на Конференциите, ЦСКА е добър тим
Жозе Моуриньо: Искам да спечелим Лигата на Конференциите, ЦСКА е добър тим

" Не сме съвършени и ни следва доста работа "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР