От ЦСКА излязоха с нова позиция след наказанието на БФС.

...
От ЦСКА излязоха с нова позиция след наказанието на БФС.
Коментари Харесай

ЦСКА призова за протест срещу БФС, ще има и денонощен палатков лагер

От ЦСКА излязоха с нова позиция след наказването на БФС. " Червените " оповестиха, че започват денонощен палатков лагер пред постройката на централата в Бояна и прибавиха, че ще се извърнат към правовите институции в Европа. Повод за тези дейности е наказването на изпълнителния шеф Филип Филипов, който беше изхвърлен от футбола за година, а клубът ще би трябвало да заплати 15 000 лв..

Ето какво написаха от клуба в страницата си във Facebook:

" Армейци,

По мотив нелепите решения на невписания и нелигитимен президент на БФС и последвалите под негово давление санкции против ЦСКА, заявяваме нашето твърдо желание с всички разрешени и легални средства да се борим против тези несправедливи и граничещи с безумието дейности.

Клубът ни няма да стои безразличен против тази глутница озверели и незаконно самозабравили се футболни псевдовизионери, които желаят безочливо да лишат хиляди подрастващи и практикуващи да обичат и работят за положителното бъдеще на най-популярната игра у нас.
 Филипов: Ще давам сърце и душа, без значение дали ще съм шеф или градинар
Филипов: Ще давам сърце и душа, без значение дали ще съм шеф или градинар

" Тревата ни на " Армията " ще е най-хубавата "

Декларираме, че ще си търсим правата по съответния ред посредством българското законодателство, само че редом ще се обърнем към правовите институции в Европа.

От понеделник на обяд ще пристъпим и към съответни дейности. Приканваме всички наранени и ощетени, както и всички, които считат, че е пристигнало време за смяна, да се причислят към нашия неопределен митинг пред централата на БФС в Бояна. Той ще е с мирни цивилен средства, като ще бъде проведен и денонощен палатков лагер.

Своевременно ще ви осведомяваме за организацията и подхванатите от наша страна ограничения. Няма да се откажем, до момента в който справедливостта не спечелва!

Заедно ще спечелим и тази борба! ", написаха " армейците ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР