От ЦСКА излязоха с нова, изпъстрена с епитети и куп

...
От ЦСКА излязоха с нова, изпъстрена с епитети и куп
Коментари Харесай

ЦСКА с взривяваща декларация за съдиите в родния футбол и срещу Хегемона

От ЦСКА излязоха с нова, изпъстрена с прилагателни и куп цветни описания, остра декларация във връзка реферите и съдийството в българския футбол:

" Армейци,

подмолният напън по назначението на рефери за мачовете на ЦСКА продължава. Затова и обстановката към този момент ни задължава като клуб да осведомяваме милионната алена войска по всички дейности на хегемоните на футбола. Налага се да го вършим против операциите от първия, втория, третия уебсайт на Шефа и неговите превъзбудени беквокали, замърсяващи с подправените си гласове медиите в страната от години.

В тази връзка стана ясно - пишман управленци от така наречен Изпълком на БФС не престават да притискат съдийската комисия. Естествено, въпросните лица, участващи в опита с най-дългата оставка като управителен орган в международния футбол, не изневеряват на същността си и го вършат колкото тайно, толкоз и гадно. А реферите просто не си и помислят да се оплачат, тъй като в случай че го сторят ще попаднат като своя ръководител под кръстосания огън на уеб страниците на Шефа.

Какъв към този момент е огромният проблем? Оказвало се, че към сегашния миг всеки непокътнат рефер бил обвързван с ЦСКА , тъй като … познавал Бай Добри домакина и масажиста Христо Запрянов - Доцента. И в резултат на това можел да получи наряд на „ Армията “ единствено в случай че бъде „ ваксиниран “ от върхушката в Изпълкома. Но, неуважавани господа, по какъв начин да ви разбираем, че няма по какъв начин реферите да не знаят въпросните двама цесекари, които са от 100 години в нашия клуб и надлежно във футбола. Това са разпознаваеми фигури, а не да вземем за пример вашата пършива орлица, която от дълго време не сме виждали.

В тази връзка отново ви предлагаме – сложете за необут на съдиите – потвърдилия се потаен деятел на конспирацията Георги Караманджуков. Направете го в името на вашето тотално утешение, макар че 16-те подарени реферски точки от преди паузата към този момент ви свършиха работа и би трябвало да сте намерили покой.

Странно е в действителност, за какво сте толкоз изнервени? Нали сами признавате, че шампионатът за Купата, където има директна елиминация, не бил вашият шампионат. Е, по какъв начин да бъде като в него /не/пенсионирани рефери не раздават бонуси, както го вършат по дългото трасе на шампионата. Или може би желаете и тук да вкарате порока на измамата?

Въпросът е риторичен, несъмнено. И хайде, не ни напомняйте непрекъснато, че сте от „ дълбоката провинция “. Не е нужно, повярвайте! При вашите номера от селски вечеринки няма по какъв начин да си помислим друго. Вие сте точно това, което вършиме, неуважавани господа. И не се самозаблуждавайте, че сте това, което написа за вас в първия, втория, третия уебсайт на Шефа.

Но по тематиката има и добра вест. Хубаво е, че тези дето ви дадоха телевизия, бързо си я взеха назад. В противоположен случай, през днешния ден от екрана евентуално щяха да четат присъди като тези от Народния съд преди време.

В умозаключение призоваваме – оставете реферите на мира и не се плашете от ексклузивен конгрес на БФС. Не ни пробутвайте вашите хапчета, лекувайте себе си и в случай че Сатаната ви позволи не опорочавайте най-малко шампионата за Купата. И на това единствено ще сме признателни, имайки поради с кого си имаме работа. Все отново вие, мощните на деня в Изпълкома, постигнахте непостижимото като поради измислената си „ националната идея “ пожертвахте националния тим на България.

А какво остава за нас простосмъртните?

Нас … Бог да ни пази! ", написаха " алените " на уеб страницата си. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР