От ЦСКА 1948 реагираха след изказването на Георги Илиев пред

...
От ЦСКА 1948 реагираха след изказването на Георги Илиев пред
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 след думите на Майкъла: Ние помогнахме на Джеки, но не сме се били в гърдите

От ЦСКА 1948 реагираха след изявлението на Георги Илиев пред Sportal.bg по отношение на помощта оказана на именития капитан на ЦСКА Георги Димитров за тежката интервенция и лекуването, което последва. Майкъла съобщи, че е потърсил ЦСКА-София, само че клубът от " Българска войска " е отказал да помогне. Ръка в сложния миг протегнали единствено шефът на " Софиямед " и Емил Костадинов.
 Майкъла със смущаващи думи: От ЦСКА споделиха за Джеки, че на предатели не оказват помощ
Право на мнение пред нашата медия изиска пресаташето на ЦСКА 1948 Ивайло Йолчев. Ето какво съобщи той:

" Искам да изкажа удивление от изявлението на господин Георги Илиев! Няколко дни след интервенцията персонално аз и фенът Васил Бурановски посетихме Георги Димитров в болничното заведение. Поговорихме с него, със сина му Мартин, оставихме известна сума пари. Няма значение каква, не сме се били в гърдите пред медиите, тъй като го направихме поради великия Джеки. И си мълчахме!
И на следващия ден отново да дарим, и на следващия ден няма да се похвалим, само че сме предизвикани от погрешни изказвания. Сумата беше събрана небрежно от почитатели и последователи. Няма какво да укривам - един от последователите ни подари голямата част от парите, само че категорично настоя името му да остане в загадка.

Дарението е персонално чувство. Затова преди нас свои пари остави един от съотборниците на господин Георги Илиев в ЦСКА, който също игра при триумфа 2:0 над Ливърпул. Не ни е молил да споделяме името му и ще го спестя.

Преди него пари подари един началник на тим от efbet Лига. И той не се би в гърдите. Нито се разбра, нито индивидът е желал да се схваща. Всички, имам вяра, го направихме от обич към Джеки, към това, което той даде на обичания ни ЦСКА! Поздрави на господин Илиев! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР