От централата в София присъстваха, освен Иванов, вицепрезидентът на централата

...
От централата в София присъстваха, освен Иванов, вицепрезидентът на централата
Коментари Харесай

Верея заема мястото на отказалия се от участие Нефтохимик в Югоизточната Трета лига

От централата в София участваха, с изключение на Иванов, вицепрезидентът на централата и началник на Аматьорската лига Румен Вълков, Валентин Чакъров - Директор на шампионати и шампионати, Неделчо Михайлов - Началник отдел Спортно-технически, Георги Лалев - управител на Лицензионната комисия.
 Изтеглен бе жребият за шампионата в Югоизточна Трета лига, клубовете получиха топки от БФС Изтеглен бе жребият за шампионата в Югоизточна Трета лига, клубовете получиха топки от БФС
Отборите бяха осведомени с новостите за започващото състезание, а от своя страна повдигнаха въпроси за наложителното лъчение на футболните срещи от групата. Такова се възнамерява и евентуално ще бъде обявено в дните преди началото на сезона.

Както е известно, тимовете би трябвало да стартират мачовете през новото състезание с трима футболисти до 23 години. При промяна на някой от тези момчета, тяхното място също би трябвало да бъде заето от състезател в тази възрастова група.

В последния миг от присъединяване в групата се отхвърли Нефтохимик Бургас 1962, а на негово място ще се включи предишният през квалификации Верея (Стара Загора).

Беше теглен чоп за систематизиране на местата в системата Бергер, след което беше направена програмата за есенния полусезон в групата. Три клуба - Локомотив Пловдив II, Сливен и Саяна (Хасково) обявиха предпочитание да играят домакинските си срещи в неделя, другите ще домакинстват в събота.

Някои тимове ще играят отвън обитаемоте места, в които са регистрирани. Спартак (Пловдив) се мести краткотрайно в село Оризаре поради ремонт на стадион " Тодор Диев ", а заради идентични аргументи Локомотив (Пловдив) II ще приема противниците си в град Садово. Берое II ще играе мачовете си въз основата на школата, която е построена върху стадион Локомотив в града.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР