От три месеца зрителите на сериала Пътят на честта по

...
От три месеца зрителите на сериала Пътят на честта по
Коментари Харесай

Продават къщата от „Пътят на честта” за 1 млн. евро

От три месеца феновете на сериала „ Пътят на достойнството ” по Нова телевизия се питат на кого е баровското имение, в което мафиотът Киро Християнина се шири. Тези дни парцелът бе разгласен за продажба от брокери на организация за първокласни парцели, видя „ Уикенд ”. 2-етажният дом от 470 кв.м се простира на терен от 1000 кв. м и се продава за респектиращата сума от 949 000 евро.

Екипът на сериала наел за фотосите просторната смарт къща на ул. „ Върбинка ” край Панчарево. След като първите 55 епизода били снимани, тя била оповестена от притежателите си за обмен. Къщата разполагала с 4 бани и 4 спални, само че единствено една от спалните била употребена за снимачен терен. Именно в нея били снимани секс сцените на героя на Веселин Плачков с наркоманката Бианка, психарката Стела и бизнес дамата Жаклин.

„ Представяме не просто къща, а дом от бъдещето , зависещ на минимализма и положителния усет. Съчетаването на естествените материали и изобилието от целодневна естествена светлина, с помощта на големите прозорци, е сигурен знак за вашата пълноценна отмора и комфорт.
С мисъл за природата е основан цялостния образ на парцела. Философията, на която се подчиняват знаковите елементи са витално значими и незаменими за един съразмерен метод на живот. Ето за какво Фън Шуй изкуството е измежду главните вдъхновители за реализирането на този идеален интериор ”, популяризират скъпарския парцел брокерите.

Той разполага с модерата технология „ Умен дом ”, посредством която единствено с един клик системите в къщата могат да се ръководят от разстояние. Тя разрешава голям брой функционалности като отопление, осветяване, поливна система и камери за видеонаблюдение да бъдат ръководени през телефона.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР